X

Verhuisbus huren? Bij ons huurt u snel, betaalbaar en flexibel

Het is zover: de verhuizing is op handen. De dozen zijn gepakt en het nieuwe huis is klaar om ingericht te worden. En dan? Kom een verhuisbus huren bij AutoRent. Dan rijdt u veilig en comfortabel naar uw nieuwe huis. 

Wij hebben een ruime keus aan verhuisbussen. Wilt u een transport bus huren? Of heeft u voldoende aan een grotere bakwagen? Wij kunnen u van dienst zijn. Bij AutoRent Vitesse zijn de eerste 100 kilometers gratis. Bovendien is de huurprijs inclusief inzittendenverzekering

U kunt bij ons een verhuisbus huren, maar ook extra verhuismaterialen. Bijvoorbeeld een steekkar, een laadlift en verhuisdekens. Ook verkopen wij verhuisdozen. We werken daarbij samen met verhuisdoos.nl Die zijn goedkoper dan bij de meeste bouwmarkten, zeker wanneer u er meer tegelijkertijd koopt. Bestel ze direct online.

AutoRent Vitesse werkt samen met Verhuisdoos.nl en Pickupbox.nl

Wij werken samen met verhuisdoos.nl. Bij verhuisdoos.nl kunt u stevige en professionele verhuisdozen kopen die ook nog gratis thuisbezorgd worden. Bij het kopen van uw verhuisdozen is het mogelijk om kortingen voor uw verbouwing of verhuizing toe te voegen aan uw winkelwagen. Daarmee kunt u zelfs meer dan het aankoopbedrag terugverdienen!