X

1 dag GRATIS een auto huren?

 

Ben je net geslaagd voor je rijbewijs en heb je je rijopleiding gevolg bij Bruinsma? Dan zijn wij overtuigd van je rijkwaliteiten en bieden we je gratis een dag onze promo-auto aan! Kom bij ons langs voor het huren van deze auto op onze vestiging aan de Koningsweg 2 in Utrecht.

 

Wil je vaker een auto huren, kijk dan op onze huurpagina of misschien is ons Call a Car concept wel precies iets voor jou!

 

Uniek concept in Nederland

In samenwerking met Bruinsma verkeersopleidingen heeft AutoRent Vitesse een uniek concept ontwikkeld dat 'pasgeslaagden' in de gelegenheid stelt om direct te gaan autorijden. Door onze samenwerking kun je al vanaf 18 jaar een auto huren met het My First Car concept. Dat is uniek in Nederland!

Waarom?

- Omdat wij trots zijn op onze samenwerking met Bruinsma Verkeersopleidingen, zij bieden rijopleidingen van zeer hoge kwaliteit aan.

- Omdat wij weten hoe leuk het is om direct auto te rijden na het behalen van het rijbewijs.

- Omdat wij ons bedrijf graag aan jou voorstellen en hopen dat je na deze 'gratis rijdag' nog eens bij ons terug komt.

 

Wat is de spelregel?

Alleen als je via Bruinsma Verkeersopleidingen je autorijbewijs behaalt, stellen wij je voor een dag van 09.00 tot 17.00 uur, gratis, een Vitesse promo-auto ter beschikking. Inbegrepen zijn 125 kilometer, meer kilometers € 0,25 en exclusief brandstof. Deze aanbieding heeft een geldigheidsduur van 6 maanden na het behalen van je rijbewijs.  

Bekijk snel de folder.

 

We zien je snel!

 

Meer weten over My First Car abonnement?

We helpen u graag op weg, bel ons voor meer informatie: 030 - 251 06 06

De voorwaarden van My First Car zijn hier te lezen.