X

Speciaal voor jonge bestuurders die net hun rijbewijs hebben én hun rijopleiding hebben gevolgd bij Bruinsma Verkeersopleidingen in Utrecht, bieden wij het My First Car-programma. Dit programma bestaat uit twee delen: enerzijds bieden één dag gratis rijden in onze promo-auto voor iedereen die net het rijbewijs heeft gehaald. Anderzijds bieden we een speciaal abonnement waarmee het voor jongeren tussen 18 en 21 jaar is om bij ons een auto te huren. Uniek in Nederland! Lees gauw meer:


1. Eén dag gratis rijden als je net je rijbewijs hebt

 

Ben je net geslaagd voor je rijbewijs en heb je je rijopleiding gevolg bij Bruinsma Verkeersopleidingen in Utrecht? Dan zijn wij overtuigd van je rijkwaliteiten en bieden wij je gratis één dag onze promo-auto aan! Kom bij ons langs voor het huren van deze auto op onze vestiging aan de Koningsweg 2 in Utrecht.

 

Hoe werkt de gratis dag rijden?

Alleen als je via Bruinsma Verkeersopleidingen je autorijbewijs hebt behaald, stellen wij je voor één dag van 09.00 tot 17.00 uur, gratis een Vitesse-promoauto ter beschikking. Inbegrepen zijn 125 kilometers (€ 0,25 per extra km) en exclusief brandstof. Deze aanbieding heeft een geldigheidsduur van 6 maanden na het behalen van je rijbewijs.  

Bekijk snel de folder.

 

2. Regelmatig een auto huren vanaf 18 jaar

Heb je net je rijbewijs, ben je tussen de 18 en 21 jaar en (nog) geen eigen auto? Dan is het My First Car-abonnement iets voor jou. Wij weten hoe belangrijk het is om in het begin veel te rijden en ervaring op te doen in het verkeerd. Daarom hebben wij in samenwerking met Bruinsma Verkeersopleidingen een uniek concept ontwikkeld dat een auto huren vanaf 18 jaar mogelijk maakt. Zo kun jij als jonge bestuurder, die net via Bruinsma Verkeersopleidingen het rijbewijs heeft gehaald, direct en regelmatig een auto bij ons te huren. Normaliter is de minimum leeftijd voor het huren van een auto 21 of zelfs ouder, bij ons kun je een auto huren vanaf 18 jaar! 

Waarom?

- Omdat wij geloven in de hoge kwaliteit van Bruinsma Verkeersopleidingen
- Omdat wij weten hoe leuk en belangrijk het is om direct auto te rijden na het behalen van het rijbewijs
- Omdat één ritje leuk is, maar je regelmatig moet rijden om ervaring op te doen
- Omdat we begrijpen dat je als jonge bestuurder niet altijd een eigen auto kunt betalen, maar er wel regelmatig één nodig hebt

Hoe werk het My First Car-abonnement?

Dit abonnement is alleen voor jonge bestuurders tussen 18 en 21 jaar, die hun rijlessen hebben gevolgd bij Bruinsma Verkeersopleidingen in Utrecht. Heb je (nog) geen eigen auto maar wel af en toe een auto nodig? Voor een vast bedrag van € 50,- per jaar staat er met dit abonnement altijd een auto (A- of B-klasse) voor je klaar tegen aantrekkelijke tarieven! Een auto huren vanaf 18 jaar bij AutoRent Vitesse betekent altijd een auto als je er één nodig hebt, inclusief 100 vrije kilometers (150 per weekend) en een standaard Personen Ongevallen Inzittenden-verzekering. De tarieven zijn exclusief brandstof en het eigen risico bedraagt € 350,- per ongeval. 
Bekijk snel de folder.


Ben je ouder dan 21 jaar en/of geen ex-leerling van Bruinsma Verkeersopleidingen? Dan kun je uiteraard altijd een auto bij ons huren tegen de standaard huurtarieven, zie onze huurpagina. Ben je geïnteresseerd in een abonnement zoals hierboven genoemd? Dan is ons Call a Car concept precies iets voor jou!

 

Meer weten over My First Car abonnement?

We helpen u graag op weg, bel ons voor meer informatie: 030 - 251 06 06

De voorwaarden van My First Car zijn hier te lezen.