X

Altijd kunnen beschikken over een auto? Huren is delen is ons motto! 

Voor mensen (uiteraard in bezit van een rijbewijs) die kortstondig een auto nodig hebben, heeft AutoRent Vitesse een uniek project ontwikkeld. Zonder een auto aan te schaffen, bent u te allen tijde van een auto verzekerd! Indien u namelijk Call a Car-lid wordt, kunt u een auto bij AutoRent Vitesse huren tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De minimale huurperiode van een Call a Car-auto is maar één uur! En de prijzen starten vanaf € 3,75 per uur.

Call a Car is vooral aantrekkelijk voor mensen die de aanschaf van een auto overwegen of als uw auto aan vervanging toe is.

 

Call a Car bij AutoRent Vitesse.

Call a Car is een gemakkelijke manier van autorijden. Dus wel het gemak van een auto en geen zorgen over belasting, verzekering, onderhoud, keuren en parkeren. Call a Car is een vorm van autohuur, het is het delen van een huurauto. Verhuurder en deelnemer sluiten een overeenkomst voor het regelmatig gebruik maken van een Call a Car auto. Voor de deelnemers betekent dat gunstige voorwaarden voor tarief, de borg en de verzekering. Call a Car is een vorm van bewust autogebruik

 

Wat zijn de belangrijkste voordelen.

  • De Call a Car-auto gebruikt u alleen op het moment dat dit echt nodig is.
  • Deelnemers aan Call a Car hebben geen zorgen over belasting, verzekering, onderhoud, keuren en parkeren. 
  • Wij tanken de auto voor u af waarvoor wij geen extra kosten berekenen. 
  • De kosten voor deelname aan Call a Car zijn beduidend lager dan het bezit van een eigen auto. Als u minder dan drie dagen per week een auto nodig heeft, is Call a Car in vele gevallen voordeliger. De besparing hangt af van hoeveel, hoe vaak en welke type auto u rijdt.
  • Een keer per maand worden de facturen bij u geïncasseerd.    

 

De auto's.

U mag steeds kiezen welke klasse auto u wilt gebruiken, u hoeft dus niet te kiezen voor een klasse. Deelnemers rijden een vrijwel nieuwe auto met de laatste milieunormen. 

 

Hoe werkt het.

Om hiervan gebruik te maken, dient u alleen maar een Call a Car-abonnement af te sluiten voor slechts  € 50,00 per jaar. Huren per dag of per uur: een huurdag gaat in om 08.00 uur tot de volgende dag 08.00 uur. Wij rekenen per huur voor u uit wat het voordeligste is, uur- of dagprijs.  Binnen openingstijden kunt u de auto ophalen, retour brengen kan 24 uur per dag.

Voor zaterdag en/of zondag hebben we een weekendtarief.

 

Huren is delen stickers

 

Meer weten over Call a Car?

We helpen u graag op weg, bel ons voor meer informatie: 030 - 251 06 06

De voorwaarden en tarieven van Call a Car zijn hier te lezen.